Mijn praktijk

Mijn coaching praktijk

Wat wil je?
Is dat gewicht kwijtraken, stoppen met roken, beter in je vel zitten, je problemen oplossen, emotionele of fysieke problemen aanpakken?

Als Vitaliteitscoach en Enneagramcoach begeleid ik je naar dat wat je echt wilt. De reden waarom problemen niet oplossen of dat wat je wilt niet lukt, is dat er ergens onbewuste blokkades zitten. Iets houdt je tegen om door te zetten of zelfs maar te beginnen. Die onbewuste blokkades zijn dus niet bewust, vandaar dat je er niet verder mee komt.

Wat ik in mijn praktijk doe is die blokkades opzoeken en wegwerken zodat je je er bewust van bent en iets kan doen. We zoeken belemmerende overtuigingen op en vervangen die in helpende overtuigingen. Zo werk je eraan dat problemen zich op kunnen lossen en je weer lekker in je vel zit met het gevoel alles weer aan te kunnen.

De methoden die ik gebruik komen uit moderne wetenschap, gecombineerd met hele oude technieken. Je hoeft niet eens veel te praten, we zoeken direct naar de oorzaak van de onbewuste blokkade. Het Enneagram laat je precies zien hoe je gedrag is, wat je onbewuste valkuilen zijn en het brengt je bij je vermogens en verborgen talenten. Het Enneagram brengt in beeld waarom dingen niet lukken en we pakken de oorzaken aan waardoor je bewuste en onbewuste op één lijn komen.

Maak gerust een afspraak voor een kennismakingsgesprek. ( 20 min gratis ) Als we met elkaar in zee gaan dan is het tarief 60 euro per uur. Een gemiddelde sessie duurt ong. 1 5 uur.
Ik heb praktijk in Nieuwleusen (Zwolle) en Apeldoorn.
Tel 0622233462 of stuur een mail naar meyermarianne5@gmail.com

[/unordered_list]